30 Ekim 2012 Salı

sportifsepetim de davet et kazan uygulaması




Fırsat sitelerinin revaçta olduğu bir dönemdeyiz. Bir çok fırsat sitesi maalesef ki abartarak 50 liralık ürün al 500 TL kazan:) gibi gerçekçi olmayan yöntemlerle tüketicileri etkilemeye kalkıyor. Zamanla düzelecektir bu durum. Zira tüketici hakları her geçen gün artmakta.
Buradan bahisle sportifsepetim adlı sitemizde  davet et 15 TL kazan uygulamasını devreye soktuk. Burada fiyatların şişirilip güya 15 TL hediyo veriliyor süsü verilmiyor. Gerçekten ürünün lanse edildiği fiyattan gerçek anlamda 15 TL lik hediye tanımlanıyor. Tüketicilerin ilk etapta 15 Tl de nedir canım dediğini duyar gibiyim. Evet 15 Tl az bir rakam ama gerçek bir rakam. Sitemizde koşu bandı eliptik bisiklet gibi fitness ve kondisyon kardiyo  ürünlerinde kullanılmak üzere tanımlamış olduğumuz 75 TL liralık  hediye kuponu mevcut. Üst ürün kategorisinde bu hediye kuponunu  kullanarak epey avantajlı bir duruma sahip olabiliyorsunuz.
Fitness, kondisyon kardiyo ürünlerinin satıldığı sitemizde  müşterilerimize asla güvensizlik uyandıracak bir uygulamaya girmek istemiyoruz. İnandırıcı olmayan, acaba dedirten uygulamalarla karşınıza çıkmayacağımızı belirtmek isteriz.
Sportifsepetim olarak çok ucuz, çok puanlı, çok hediyeli  yöntemlerden öte güvendiğiniz, itimat ettiğiniz, ve alışveriş yaptıktan sonra her aşamadan bizden destek aldığınız için kendinizi güvende ve şanslı hissettiğiniz bir spor sitesi olmak istiyoruz, buna gayret ediyoruz ve başarılı olduğumuzu da görüyoruz.
Sağlık gibi spor gibi kondisyon gibi şakaya gelmeyecek konuların çok hassas olduğunu ve çok titizlikle yapmamızı gerektiğini ve bunun puan vermekten ve hediye vermekten çok daha önemli ve değerli olduğunun bilincindeyiz.
sportifsepetim