11 Kasım 2012 Pazar

KOŞU BANTLARI VE KONDİSYON KARDİYO CİHAZLARI İLE ZAYIFLAMA


ZAYIFLAMAK
Günümüz çağında artık kilolu kalmak kader olmaktan çıkmıştır. Kim istemez ki sağlıklı ve fit bir görüntüye sahip olmayı. İstenilen vücuda sahip olmak için sağlıklı beslenmenin yanında doğru yapılan spor gelir. ( ÖRN: Koşu Bantları,Eliptik Bisikletler kullanarak yapılabileceği gibi dışarıda yaptığınız koşuları da sayabiliriz.) 

 Sadece sağlıklı beslenerek zayıflanmaz ama formunuzu koruya bilirsiniz. Ya da sadece cardiyo yaparak (yani koşu bantları yada eliptik bisikletler ile) zayıflayamazsınız zayıflamak için mutlaka ikisini de yapmanız gerekir. Vücutta yağ depolayan horman insülün olduğu için vücuttaki yağ sadece cardiyovasküler egzersizleri ile atılır. Fazla kiloların çoğu vücutta depolanmış olan yağlardır. Nasıl hızlı kilo verebilirim diye düşünenler varsa bunu akıllarından öncelikle çıkarmamaları gerekir. Nasıl kalıcı ve sağlıklı kilo veririm diye düşünenlerin öncelikle vücutlarını tanımaları gerekmektedir. Bölgesel kilo vermek artık çok kolay önemli olan kişinin azimli ve kararlı olması gerekir.
Bayanlarda daha çok rastlanılan kilo problemi cardiyo ve ağırlık çalışarak ortadan kalkabilir. Örneğin; bayanlarda çok görülen kol arkası sarkmalarında ağırlık makinaları önerilmektedir. Ve bunun gibi bölgesel zayıflama da kullanılan birçok alet vardır. Sadece kilo vermek için sağlıklı ve güzel bir görüntü, fit bir vücut elde etmek için her gün mutlaka kişi kendine zaman ayırmalı ve en az 15 dk spor yapmalıdır. Kilo vermek isteyen kişinin mutlaka öncelikle rutin sağlık kontrolünden geçmesi ondan sonra bir uzman tavsiyesiyle cardiyovasküler aletlere başlaması önerilmektedir. Olası sakatlıkları önlemek ve istenilen sonuca sağlıklı ve çabuk ulaşabilmek için mutlaka uzmana danışılması şarttır. 

Hiç yorum yok: